Adverteren voor bedrijven

Hoveniers-bedrijven.nl wordt maandelijks bezocht door duizenden mensen die op zoek zijn naar een hoveniersbedrijf. Consumenten en bedrijven zoeken in hun regio naar betrouwbare bedrijven voor uitvoering van voorkomende tuinwerkzaamheden. U bedrijf aanmelden bij hoveniers-bedrijf.nl brengt u bedrijf en website dus onder de aandacht bij potentiële klanten.

Bedrijvenpagina

Speciaal voor hoveniersbedrijven is het mogelijk een unieke pagina op hoveniers-bedrijven.nl aan te maken. De bedrijvenpagina is zeer uitgebreid en geeft een goede indruk van uw bedrijf.
Er zijn 2 mogelijkheden voor een bedrijfsvermelding:

1. Basisvermelding
2. Topvermelding

Advertenties

Voor hoveniersbedrijven met een Topvermelding is het mogelijk om een extra logo vermelding op verschillende pagina`s van Hoveniers-bedrijven.nl te laten zien. Zo komt hun bedrijf extra onder de aandacht.

Voor leveranciers in de groensector is het ook mogelijk een logo, banner te vcrtonen op verschillende pagina`s van Hoveniers-bedrijven.nl te laten zien. Er zijn een aantal standaard mogelijkheden, maar kunnen hier ook zeker inspelen op uw wensen met maatwerk. Opmaak van advertentie, logo kan onderdeel uitmaken van uw advertentie.

Voorbeeld logo advertentie:

Tarieven

Logo plaatsing

Homepage

Logo + link

 € 79,00 – 6 mnd.

Bedrijvenpagina

Logo + link

 € 59,00 – 6 mnd.

Zoekpagina

Logo + link

 € 49,00 – 6 mnd.

Banner plaatsing

Homepage

Vrije opmaak

 € 249,00 – 6 mnd.

Zoekpagina

Vrije opmaak

 € 179,00 – 6 mnd.

Bedrijvenpagina

Vrije opmaak

 € 149,00 – 6 mnd.

Twijfel je nog? Mogen wij je helpen?

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram