Acer – buro voor groene technieken

Acer – buro voor groene technieken is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van exclusieve tuinen met zwembad vijvers buitenruimtes, buitenkeukens en  tuinverlichting.

De uitgangspunten voor een ontwerp van ACER wordt weergegeven in een uitgebalanceerd lijnenspel. De wensen van u, als opdrachtgever, staan uiteraard centraal. Toepassing van eerlijke en duurzame materialen zijn bij ons vanzelfsprekend met oog voor alle omgevingsfactoren en uw persoonlijke wensen. Het meest belangrijke aan uw tuin is een aangename sfeer in combinatie met maximale leefbaarheid. Persoonlijke accenten zullen de aansluiting met uw woning tot iets bijzonders maken.

Wie zijn wij

R.Mallens

Wij zijn een klein bedrijf wat als voordeel heeft direct contact met de juiste persoon en een persoonlijke benadering.

Bij ACER bent u gegarandeerd van een enthousiast team vakmensen, die er steeds weer in slagen om voor u een uniek stuk werk te realiseren. De rijke historie van het bedrijf, de opgedane ervaring in de loop der jaren en de enorme creativiteit van Riny Mallens als het gaat om het meest unieke ontwerp, garanderen exclusiviteit en kwaliteit.

Bedrijfsgegevens

Acer – buro voor groene technieken

Verdistraat 50
5144XS Waalwijk

Tel: 06-12463232
Bekijk inschrijving KvK

De hovenier is lid van:

Werkzaamheden

Projecten impressie

Volg deze hovenier

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Advertenties:

Neem contact op met dit bedrijf

Lees of schrijf review

Google reviews

Hoveniers-bedrijven.nl streeft ernaar de bedrijfsgegevens zo actueel mogelijk te houden. Mocht u toch een foutieve weergave zien dan kunt u dit hier melden.

Zoekt u een ander bedrijf?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
blog_post