Buiten Creatief Tuinen

Buiten Creatief Tuinen

Wij ontwerpen unieke tuinen, dakterrassen, en landschappen passend in de omgeving.

Buiten Creatief tuinontwerp creëert totaalprojecten. Fascinerende projecten die één zijn met de natuur, passen in de omgeving en voorzien van de nieuwste technologieën.  Wij verrijken onze opdrachtgevers met een uniek buitenleven, comfort en luxe. Wij halen buiten naar binnen en vice versa, wij geven buitenruimtes weer een functie.

Bij onze projecten staat de opdrachtgever centraal. Wij zetten uw eisen en wensen om in een vormgegeven totaalontwerp. Het verwerken van wensen in de juiste verhouding houdt ook in prioriteiten te stellen. Buiten Creatief doseert alle elementen tot 1 uitvoerbaar plan. Na uitvoering kunnen wij u ook ondersteunen met de keuze van tuinmeubelen, bloembakken en accessoires.

Wie zijn wij

Bart van de Wiel is sinds 2012 eigenaar van Buiten Creatief. Meer dan 15 jaar ervaring in het hoveniers vak staat Buiten Creatief garant voor professioneel tuinontwerp werk zoals klanten mogen verwachten. Wij zijn geen trendloper maar een trendzetter als het gaat om tuinontwerp, beplantingsplannen en bestekken. Een samenspel van goede afspraken, vakmanschap en betrouwbaarheid zorgt voor een snel groeiend klantenbestand in de regio Noord-Brabant.

Bedrijfsgegevens

123movies

embedgooglemap.net

Buiten Creatief Tuinen

Frans Kuypersstraat 1
5076 NX Haaren

Tel: 013-2021975

De hovenier is lid van:

keurmerk2

Werkzaamheden

Projecten impressie

Volg deze hovenier

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Advertenties:

Neem contact op met dit bedrijf

Lees of schrijf review

Google reviews

Hoveniers-bedrijven.nl streeft ernaar de bedrijfsgegevens zo actueel mogelijk te houden. Mocht u toch een foutieve weergave zien dan kunt u dit hier melden.

Zoekt u een ander bedrijf?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
blog_post