De Prachttuinen

De Prachttuinen

Bij De Prachttuinen kunt u terecht voor tuinontwerp(3D), tuinaanleg, tuinonderhoud en renovaties. Tevens geven wij tuinadvies. Het is waardevol dat uw tuin als een verlengstuk van de leefomgeving aanvoelt. De Prachttuinen is actief in de omgeving van Oisterwijk, Haaren, Moergestel, Vught, Helvoirt, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. In feite zijn wij actief in heel Noord-Brabant.

Altijd op zoek naar balans tussen de vraag, de kwaliteit, de omgeving van de tuin en een esthetische oplossing. Wij dagen opdrachtgevers graag uit! Geven tuinen en groen de waarde die het verdient. Bij De Prachttuinen zit duurzaamheid in het bloed. De aarde hebben we maar in bruikleen dus laten we daar maar zuinig op zijn.

Wie zijn wij

foto-bart vd wiel

Bart van de Wiel is sinds 2012 eigenaar van De Prachttuinen. Meer dan 15 jaar ervaring in het hoveniers vak staat De Prachttuinen garant voor professioneel hoveniers werk zoals klanten mogen verwachten. Wij zijn geen trendloper maar een trendzetter als het gaat om tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Een samenspel van goede afspraken, vakmanschap en betrouwbaarheid zorgt voor een snel groeiend klantenbestand in de regio West-Brabant.

Bedrijfsgegevens

De Prachttuinen

Belversestraat 7
5076 PV  Haaren

Tel: 013-2021975
Bekijk inschrijving KvK

De hovenier is lid van:

keurmerk2

Werkzaamheden

Projecten impressie

Volg deze hovenier

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Advertenties:

Neem contact op met dit bedrijf

Lees of schrijf review

Google reviews

Hoveniers-bedrijven.nl streeft ernaar de bedrijfsgegevens zo actueel mogelijk te houden. Mocht u toch een foutieve weergave zien dan kunt u dit hier melden.

Zoekt u een ander bedrijf?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
blog_post