Hoveniersbedrijf Gelderland

Hoveniersbedrijf Gelderland

Hoveniersbedrijf Gelderland is een jong, dynamisch en duurzaam bedrijf, dat garant staat voor vakmanschap en kwaliteit. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij in staat zijn elke wens van u te kunnen realiseren. Ons vakmanschap komt voort uit onze ervaring, kennis en de nauwkeurigheid waarmee wij uw opdracht uitvoeren. Desgewenst werken wij samen met veel gespecialiseerde bedrijven in de groene sector. Ook dat ziet u terug in het eindproduct; uw droomtuin.

De precisie waarmee wij te werk gaan staat garant voor een hoogstaand eindproduct. Een goede nazorg en service vinden wij een vanzelfsprekendheid. Dat geldt ook voor de afspraken die wij met u maken. Punctueel en correct.

Wie zijn wij

Foto Adriaan radiostudio

Adriaan Mosterman

Harry Pierik heeft de afgelopen 20 jaar in Zwolle vele tuinen en openbare ruimte voorzien van smaakvol groen, zoals bijvoorbeeld ‘secret garden’ in het stadscentrum. Vele andere voorbeelden zijn op zijn website te zien. Eigenaar van Stadshovenier Zwolle – Adriaan Mosterman – is na 20 jaar bedrijfsleven hovenier geworden. De aanleiding van deze switch was het aanleggen van zijn eigen tuin samen met Harry Pierik tijdens het project in de Seringenstraat.

Bedrijfsgegevens

Powered by gmapgen fr & bezoek nu

Hoveniersbedrijf Gelderland

Molenallee 51
7384 AP Wilp

Tel: 0571-299432

De hovenier is lid van:

Logo vhg
Tuinkeur gecertificeerd - CMYK

Werkzaamheden

Projecten impressie

Volg deze hovenier

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Advertenties:

Neem contact op met dit bedrijf

Lees of schrijf review

Google reviews

Hoveniers-bedrijven.nl streeft ernaar de bedrijfsgegevens zo actueel mogelijk te houden. Mocht u toch een foutieve weergave zien dan kunt u dit hier melden.

Zoekt u een ander bedrijf?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
blog_post