Stadshovenier Zwolle

Stadshovenier Zwolle

Stadshovenier Zwolle staat voor een mozaïek aan groenprofessionals in en veelal uit Zwolle. Grondleggers van dit mozaïek zijn Harry Pierik en Adriaan Mosterman. In de eerste plaats helpen we graag met het ontwerpen, aanleggen, verbeteren en/of onderhouden van je tuin. Daarnaast zijn we intensief betrokken bij de klimaatmaatregelen die in Zwolle worden genomen. Stadshovenier Zwolle staat voor klantgerichtheid. Goede communicatie en het nakomen van afspraken is heilig. Daarnaast staat het vergroenen van onze stad centraal. Bijvoorbeeld met het aanleggen van je eigen Zwolse daktuin proberen we bij te dragen aan een ecologische route voor bijen, vlinders en vogels door Zwolle.

Ons uitgangspunt is dat iedereen een hovenier moet kunnen inzetten, ongeacht het inkomen. Daarom proberen we zo scherp mogelijke prijzen te rekenen en bieden we de mogelijkheid om zelf te helpen bij onze werkzaamheden.

Wie zijn wij

Foto Adriaan radiostudio

Adriaan Mosterman

Harry Pierik heeft de afgelopen 20 jaar in Zwolle vele tuinen en openbare ruimte voorzien van smaakvol groen, zoals bijvoorbeeld ‘secret garden’ in het stadscentrum. Vele andere voorbeelden zijn op zijn website te zien. Eigenaar van Stadshovenier Zwolle – Adriaan Mosterman – is na 20 jaar bedrijfsleven hovenier geworden. De aanleiding van deze switch was het aanleggen van zijn eigen tuin samen met Harry Pierik tijdens het project in de Seringenstraat.

Bedrijfsgegevens

Stadshovenier Zwolle

Seringenstraat 40
8012 XE Zwolle

Tel: 06-46626676
Bekijk inschrijving KvK

De hovenier is lid van:

Logo vhg
Tuinkeur gecertificeerd - CMYK

Werkzaamheden

Projecten impressie

Volg deze hovenier

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Advertenties:

Neem contact op met dit bedrijf

Lees of schrijf review

Google reviews

Hoveniers-bedrijven.nl streeft ernaar de bedrijfsgegevens zo actueel mogelijk te houden. Mocht u toch een foutieve weergave zien dan kunt u dit hier melden.

Zoekt u een ander bedrijf?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
blog_post