Hoveniers keurmerken

Hoveniers keurmerken

Categorie: nieuwe productlijn

5 min leestijd

Als je zeker wilt weten dat je een vakman inhuurt en dus een goede hovenier dan is het goed om te kijken of de hovenier beschikt over een keurmerk. Er zijn in Nederland verschillende keurmerken voor hoveniers en ook brancheverenigingen. Door voor een hovenier te kiezen welke over een keurmerk beschikt weet je dat je een vakman inschakelt. En op die manier zal je nog meer rendement van je investering in je tuin zien. Ten eerste in meerwaarde voor je huis en ten tweede om te genieten van je mooie tuin.

Een keurmerk is een kwaliteitsbeoordeling over een product of dienst die gericht is op de consumentenmarkt. Een keurmerk helpt de consument een keuze te maken uit tal van hoveniers in een bepaald vestigingsgebied. Als hovenier en groenondernemer kunt u zich met een keurmerk onderscheiden van andere hovenier en duidelijker herkenbaar worden voor potentiële klanten.
Door de crisis zijn consumenten kritischer geworden met hun bestedingen en kunnen via het internet gemakkelijk een hovenier vinden.

Een keurmerk is zeer waardevol instrument om de hovenier te onderscheiden op het internet. Waar het Thuiswinkel waarborg kwaliteitskeurmerk garant staat voor een betrouwbare webwinkel, zo kunnen keurmerken voor hoveniers hetzelfde betekenen.
De consument weet dan dat zij te maken hebben met een betrouwbare hovenier die goed en kwalitatief werk levert. Maar op welke manier kunnen keurmerken zich onderscheiden?

De verschillende keurmerken zorgen voor:

● Kwaliteitseisen te stellen aan de interne organisatie én het geleverde werk door de hovenier;
● Klanten altijd garantie op het uitgevoerde werk te geven, dit loopt op tot 10.000 euro;
● onafhankelijke keuringsinstantie werk laten toetsen;
● Een actief toezicht op het naleven van de eisen van het keurmerk te handhaven;
● Controle informatie op de website;
● Ontwikkeling en verspreiding van promotiematerialen in het vestigingsgebied van de hovenier;
● Advies over (financiële) bedrijfsvoering;
● Advies zich al hovenier door middel van professionalisering te onderscheiden.

Alle keurmerken maken uw bedrijven beter en zien toe op nalevering van gestelde eisen en doelstellingen. Hoveniersbedrijven zijn zo voor de consument beter herkenbaar en betrouwbaar.
Het is aan de consument een betrouwbare partner te vinden, het keurmerk kan hier een belangrijke rol in spelen.

Tuinkeur gecertificeerd - CMYK
garantie_logo_Nit_keur
Groenkeur
Logo vhg
keurmerk2

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Advertenties: