Kwaliteit kost extra

Kwaliteit kost extra

Categorie: nieuwe productlijn

5 min leestijd

Het klinkt enigszins tegenstrijdig.. hoezo zouden goedkope producten of leveranties geen kwaliteit hebben!? Het is immers het tijdperk dat we massaal de Action’s en OP=OP af gaan om voor een paar tientjes een winkelwagen vol te laden. Feitelijk is dat niet wat we bedoelen.. dat is een vorm van koopbeleving waar we hooguit bedenkingen bij kunnen hebben in het kader van de duurzaamheid. Waar de hovenier graag aandacht voor vraagt is de kwaliteit van constructies en materialen in de tuin.

Het is zo jammer dat tuinplezier te kort duurt omdat gebruik gemaakt is van waaibomenhout, landbouwplastic en krakkemikkig meubilair. Tuinconstructies behoeven de nodige aandacht omdat ze gewoon lang mee moeten gaan en omdat je buiten te maken hebt met verschillende weersomstandigheden, bodemgrillen en onstuimige wortelgroei van bomen en struiken.

Je kan beplanting ook zetten voor een laag budget, zodra de plant gezond is zal deze zeker groeien, daar gaat het niet om. Maar als je langer wilt genieten van een tuinafscheiding of designvijver met waterval, moeten de ingrediënten en aanlegmethodieken wel hoogwaardig zijn.. Het gaat er nooit over dat er zoveel mogelijk geld uitgegeven wordt.. integendeel. Wat we wel belangrijk vinden, is dat er een prima balans is tussen de prijs en geleverde kwaliteit. U verwacht immers ook een bepaalde garantie op de geleverde materialen en uitgevoerde werkzaamheden.

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Advertenties: