Vacature hovenier onderhoud – De prachttuinen

Vacature hovenier onderhoud – De prachttuinen

De vacature:

Wil je werken aan uitdagende tuinprojecten bij een top hoveniersbedrijf in de regio Oisterwijk? Dat kan bij De prachttuinen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Hovenier Onderhoud. Ben jij de hovenier die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen:

Het werk:
Het doel van de functie is om onderhoudsprojecten te organiseren, te onderhouden. Daarnaast kun je klanten voorzien van een goed advies, gebruikmakend van je commerciële kwaliteiten en overtuigingskracht als vakman. Dit doe je op locatie in de omgeving van Oisterwijk.

Functieprofiel:
Wij zijn op zoek naar een onderhoud hovenier met minimaal 3-5 jaar ervaring. Je bent gewend om met klanten en leveranciers in contact te zijn, tuin efficiënt en met hoog kwaliteitsniveau te onderhouden

Daarnaast heb je ook verstand van het aanleggen van tuinen, bepaalde periodes van het jaar zul je ook hiervoor worden ingezet en draag je zorg voor aanleg volgens uitgegeven ontwerpen en offertes.

Wat verwachten we van jouw:

Om invulling te geven aan deze functie beschik je over uitmuntende contactuele eigenschappen, ervaring in de  hoveniersbranche. Je hebt ervaring in het netjes en vakkundig uitvoeren van snoeiwerk, border- en gazononderhoud en weet de juiste bemesting toe te passen. Je plantenkennis is uitmuntend en uptodate. Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlands in woord en schrift en bent representatief.

Je bent gewend zelfstandig te werken en vindt het geen probleem om buiten de werktijden extra te werken.

Opleidingen:

VMBO T/TH + MBO (middelbare tuinbouw) of vergelijkbaar.
Aantoonbare ervaring
Rijbewijs B, voorkeur ook E

Arbeidsvoorwaarden:

Aantal uren per week: 38 uur van maandag t/m vrijdag
Werktijden: van 7.30 tot 17.00, 1  uur pauze per dag
Salarisindicatie: bruto maandsalaris o.b.v. een fulltime dienstverband + 8% vakantiegeld
Secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen, 19 ATV dagen  per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband
Dienstverband: jaarcontract met 3 maanden proeftijd, met mogelijkheid tot vast

Indien je geïnteresseerd bent ontvangen wij graag je reactie via onderstaand knop met je motivatie waarom jij geschikt bent voor een functie als hovenier onderhoud bij de Prachttuinen.