Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij de veelgestelde vragen voor u opgesteld met antwoorden. Staat uw vraag en antwoord niet in onderstaande lijst? stuur ons dan een bericht voor onderstaande contactformulier.

Waarom is hoveniers-bedrijven.nl anders?

1. Uitgebreide bedrijfspagina / presentatie
2. Betere online vindbaarheid bedrijf
3. Betere Google waardering eigen website
4. Gehele opmaak en controle door ons online team
5. Jaarlijkse controle van gegevens
6. Lage jaarlijkse kosten
7. Extra mogelijkheden adverteren
8. Binnen 5 minuten aanmelden

Kan ik zelf mijn bedrijfspagina maken?

Bij hoveniers-bedrijven.nl is het NIET mogelijk zelf een bedrijvenpagina te maken. Via onze formulier kunt u de aanmelding verzenden. Een medewerker gaat voor aan de slag met uw bedrijvenpagina om alle gegevens te verwerken, controleren en uw pagina Google vriendelijk op te maken. Op persoonlijke manier kunnen wij de kwaliteit van ons platform garanderen en het hoogst mogelijke resultaat behalen.

Hoe kan ik aanpassingen doorvoeren?

Alle aanpassingen kunt u direct mailen aan de beheerder@hoveniers-bedrijven.nl of maak een melding op onze pagina voor foutieve gegevens.

Hoe verwijder ik mijn bedrijvenpagina?

Als u de pagina niet langer online wil hebben dan kunt u een mail sturen aan beheerder@hoveniers-bedrijven.nl. De pagina zal binnen 48 uur worden verwijdert. De handeling is niet omkeerbaar en geeft geen recht op teruggave van de betaalde vergoedingen.

Zijn er kosten voor wijzigingen?

Als u een wijziging doorgeeft binnen 3 maanden na plaatsing of verlening van uw vermelding dan is dit kosteloos. Buiten deze termijn rekenen wij een vergoeding van € 25,00 excl. btw.

Voordelen van een Topvermelding?

Een topvermelding is inclusief een uitgebreide foto reportage en extra links. Tevens heeft u met dit account de mogelijkheden extra te adverteren met banner of logo vermelding op andere pagina`s (extra betaling). Topvermelding kan tevens worden gebruikt als uw website pagina!

Hoelang loopt mijn vermelding?

Iedere vermelding loopt 12 maanden. Verlening geven wij vooraf aan en kan via een eenvoudige betaling op hoveniers-bedrijven.nl worden verlengd. Indien u niet tijdig betaald zal de vermelding automatisch worden verwijderd of worden omgezet naar een naamsvermelding.

Heb ik een account?

Er is een factuur account aangemaakt. Wij slaan alleen n.a.w. gegevens op voor correspondentie. Alle overige bedrijfsgegevens zijn niet terug te vinden of aan te passen in uw account.

Kan ieder bedrijf een bedrijvenpagina krijgen?

Alle aanmeldingen worden door ons team gecontroleerd op een aantal punten. Indien de aanmelding hieraan voldoet is het ook mogelijk een bedrijvenpagina aan te maken.

Heeft u nog andere vragen?

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram